Sojusz Trzech Nacji

Forum Sojuszu Trzech Nacji

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2007-07-29 07:01:04

Misiek

Administrator

Punktów :   

Federacja

Wpadłem na pomysł żeby dogadać sie z MASON i stworzyć jeden sojusz z dwoma oddziałami(coś na wzór T1). Można byłoby nadać nazwe np. PET-Polska Elita Traviana, Naszemu sojuszowi dać nazwe PET-A, a Mason PET-B. Wtedy 60 graczy to coś. WŁADZY bysmy nie zmieniali tylko że jestesmy jednością. Takie dwa skrzydła. Co wy na to?

#2 2007-07-29 09:40:09

kacperus

Sojusznik

Punktów :   

Re: Federacja

Ja na to jak na lato. Tylko zeby była ładna pogoda...

#3 2007-07-29 09:42:18

Hadrian

Zbanowany

Punktów :   

noo kiedys sie z T1 pewnie zderzymy, bo sporo ich wokolo - warto sobie zjednywac sojusznikow

#4 2007-08-02 16:00:49

zdobywca

Sojusznik

Punktów :   

jestem za, niewiadomo co przyszlość przyniesie, musimy sie dobrze ustawic zeby rosnąć w sile;)

#5 2007-08-02 21:01:54

TedyBear

Rada Sojuszu

Punktów :   

jestem ZA !!

a pozatem widze ze w koncu =DK= zmadrzalo i po ost. odrzuceniu propozycji sojuszu teraz sami wystosowali podanie do nas ... jakby sie razem dogadam to na pewno bylo by nam razniej w odpieraniu atakow ... tym bardziej ze sa one silne z strony T1

wystarczy ze caly sojusz zbierze sie na obrone jakiejs osoby to atak bedzie odprarty ... pare takich strat dla T1 i pewnie odpuszcza sobie na jakis czas !!

#6 2007-08-03 08:00:36

walterix

Rada Sojuszu

Punktów :   

TeadyBear dobrze mowi konia z rzędem mu za to:) bo jak kazdy bedzie mial nawet 50 deffa u siebie to nic to nie da, lepiej jedna osada - twierdza z ponad 300 deff wtedy zadamy straty T1 tylko broniac sie. Trzeba zebrac sily Dk zrozumieli sytuacje, ze beda nastepni, bo sa blisko T1, niestety my jestesmy blizej:)
Jesli mądrze to rozegramy to bedzie dobrze.

proponuje zeby kazdy wpisal sobie sitterów sa osoby zadko wchodzace, a sa tacy co siedzą dlugo np TeadyBear Zdobywca...
osoba czesciej bedaca jak bedzie dogladac raz na jakis czas to unikniemy strat surowcow, przeciez ten yarp3n urusl w sile dzieki temu ze nas grabil, wiec po czesci jestesmy sami sobie winni.

Napisze do kazdego info kto jest czesto na necie i ma wolne sloty na sitterow zeby zglosil sie, tak samo osoby zadziej bedace. dobierzemy z Misikiem ich w pary i wyslemy kto kogo ma wpisac.

Ps. ja juz mam komplet 2 osoby wpisane i u dwóch jestem wpisany, polecam kazdemu zrobic tak samo:)

Stopka forum

RSS