Forum Sojuszu Trzech Nacji
Oczywiscie mozliwosc jest, tylko z miejscem w glownym gorzej.
Trzeba byc aktywnym, miec dobrego popa
Ale powiem Ci tak ze w akademii macie wiekszy spokoj niz w głownym, to mowie serio, bo jestem zastepca Kłapouchego i widze ataki na was, a w glownym sa kłopoty z T1... na razie radziłbym kazdemu pozostanie w akademii dla wlasnego dobra:)
Nie wiem Czy w przyszlosci nie powstana dwa głowne sojusze (dwa skrzydła), wtedy byłoby duzo latwiej o wejscie (wiecej miejsc)
aha na niekorzysc wpływa fakt ze jestes bardzo daleko polozony od nas, my tu wszyscy blisko jestesmy cwiartka -|+ a to ma duze znaczenie przy pomocy, ale wydaje mi sie ze mozna popelnic jakis wyjatek w tej regole:)
Gracz Antoninek (najlepiej radzący sobie w akademii) awansuje do głównego sojuszu, prawdopodobnie bedzie tez spadek najslabszego z głównego do akademii, mamy nadzieje ze ta sytuacja zmobilizuje pozostałych do pracy.
Jestem za odrzuceniem najslabszy i najmniej aktywnych do akademii !! Dzis weszlismy do top 20 sojuszy gratulacje dla nas wszystkich natomiast musimy liczyc sie z konsekwencjami wejscia .... beda coraz liczniejsze ataki na nasz sojusz tak wiec radze sie juz na to przygotowywac.
Ogolnie rzecz biorac mam nieodprarte wrazenie ze mamy jakiegos szpiega w sojuszu .... bo dziwnym trafem "pepe_s zaatakował/a NowyTom" kiedy to nowytom ma dzis zolta kropke. nie wiem moze mnie fantazja ponosi ale cos mi tu nie pasi !!
Pozdrawiam
sprostowanie bylismy nawet na 19 miejscu kilka dni temu:)
nie wiem moze ten pepe sie umowil z NowymTomem, ale czego sie nie umowil z kims od nas:( zreszta NowyTom wylatuje do akademii, nie rozwija sie, jak tak bedzie dalej robil to i z akademii wyleci, bo Klapouchy nie bedzie prowadzil schroniska dla farm, tam tez sa aktywne osoby tylko z mniejszym popem, bo zaczeli pozniej gre niz my.
dokładnie Nexus.
W zwszłym tygodniu napadł mnie kolo100 żołnierzy a miał tylko 79 popa. ja akurat mam problem bo wojo jest u mnie drogie. ale dam rady. kilku dziennie. daje sie spłodzić szkoa tylko że mało transportują ale mam blisko farmy
w akdemii zrobi sie czyste wlasnie byłem na koncie kłapouchego (chłopak własnie wrócił) i widze miecio czerwona kropa, wiec panu juz dziekujemy:) Sa tez kolejni chetni do akademii, wiec nie beda slabi blokowac miejsc
MORSIO napisał:
zauważyłem że jadna z moich farm jest jusz w naszym sojuszu
no nic. może to i lepiej
stary jak Twoja farma uciekla do sojuszu to napisz kto to i wylot .... po kiego nam farmy w sojuszu, bo watpie by cos z niego bylo....
moje farmy konta usuwaja wredne stworzonka
Ostatnio edytowany przez TedyBear (2007-08-07 09:33:59)